ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλόγιαννης: «Καθαρό το πέναλτι του Όμο – Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τόσο εύκολα τον Άρη»

Ο παίκτης της Λαμίας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι μια ιστορική και σημαντική νίκη. Μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια».

Για το εάν τους ξάφνιασε η τακτική που ακολούθησε ο Άρης: «Εμείς σαν ομάδα παίζουμε στρωτό ποδόσφαιρο και περισσότερο στην έδρα μας προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι γιατί παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις που διαμαρτύρεται ο Άρης: «Μπορώ να σας πω μόνο για το πέναλτι που δόθηκε γιατί ήμουν κοντά και είδα την παράβαση που έγινε άθελα από τον Όμο. Στις άλλες δεν ήμουν τόσο κοντά για να μπορώ να εκφέρω άποψη».

Για τον Άρη: «Είναι μια ιστορική ομάδα με καλούς παίκτες και αξίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του Άρη αλλά και τα δικά μας. Παίζαμε στην έδρα μας και κάναμε το παιχνίδι μας, δεν κοιτάξαμε τον αντίπαλο».

Για το εάν η Λαμία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να έχουμε τη μπάλα κάτω, να βγάζουμε συνδυασμούς μέσα στο γήπεδο και προσπαθούμε στην προπόνηση καθημερινά να τα δουλεύουμε όλα αυτά για να μπορούμε να τα δείχνουμε στο γήπεδο κάθε Κυριακή».

Για το τι θα κρίνει το πρωτάθλημα: «Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια. Τα παιχνίδια που θα κριθεί η άνοδος είναι τα ντέρμπι».

Για το εάν είναι ο Άρης το φαβορί: «Δεν μπορούμε να τον βγάλουμε τόσο εύκολα από τα φαβορί γιατί είναι μια ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα. Δεν μπορούμε να ξεγράφουμε τόσο εύκολα τον Άρη. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία και από τη μεγάλη κατηγορία, κάτι που είναι σημαντικό».

 

Για το ποιες ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο: «Ακόμη υπάρχουν πολλά παιχνίδια και σίγουρα οι ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο. Είναι καλές ομάδες με δύσκολες έδρες, οπότε δεν μπορώ να πώ κάτι με σιγουριά ακόμη».

To Top