ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βασιλόπουλος: «Με ρυθμό ο Άρης, πείσμωσε και έχει γίνει σκληρός»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» πολύ καλή ομάδα και με έμπειρο προπονητή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο» έγραψε στο μπλογκ του ο 34χρονος φόργουορντ του Περιστερίου και συμπλήρωσε:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, με έμπειρο προπονητή και καυτή έδρα. Ο Άρης έχει καταφέρει να βρει στα τελευταία ματς ρυθμό και να αξιοποιεί το υλικό του, παίζοντας το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν πάρα πολύ σκληρά και εμείς θα πρέπει να μείνουμε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς συγκεντρωμένοι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους πείσμωσαν και τους έχουν κάνει πολύ σκληρούς. Κάθε φάση, κάθε κατοχή είναι και μία μάχη. Απαιτείται λοιπόν συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στο πλάνο».

To Top