Βατούτιν: «Εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε ο Αντρέι Βατούτιν, παρά το άσχημο ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Έλληνα προπονητή, βάζοντας τέλος στα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Ιτούδη.

“Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρξει προπονητής τόσα χρόνια στην σειρά από την δεκαετία του 1970 και την περίοδο του Αλεξάντρερ Γκομέλσκι. Κατά την περίοδο αυτή ο Ιτούδης έφερε αποτέλεσμα, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και έδειξε την ικανότητά του να ξεπερνά τις δυσκολίες”, δήλωσε αρχικά ο Βατούτιν και συμπλήρωσε:

“Το να μιλάμε για απουσία κινήτρου και κόπωση λόγω της δουλειάς σε μία συγκεκριμένη ομάδα είναι στοιχεία που σίγουρα δεν τον “αγγίζουν”. Πιστέψτε με, τώρα έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ, ειδάλλως θα μου έλεγε από το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγές και δεν θα έμενε με άλλες προτάσεις.

Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνουν την διοίκηση για την ανανέωση του Ιτούδη, σε έναν νέο προπονητή μετά από τέσσερις ήττες θα έλεγαν “Γιατί άλλαξες έναν που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα;”. Όλοι κάνουν λάθη και ο Δημήτρης το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος για δραστικές αλλαγές, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε και να δουλεύουμε μαζί του”.

To Top