Βαυαρικό combo, ισπανικά γκολ και… ταμείο!

Στη σέντρα και πάλι την Παρασκευή τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και υπάρχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Εμείς θα πάμε με το συνδυαστικό της Μπάγερν Μονάχου και τα γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Έρχεται από την ήττα με κάτω τα χέρια η Άουγκσμπουργκ με σκορ 4-0 στη Βρέμη. Η Βέρντερ ήδη στο μισάωρο είχε πετύχει τρία γκολ και οι Βαυαροί δεν είχαν καμία τύχη στο ματς. Διανύει κακή σεζόν και με 18 βαθμούς αυτή είναι η δεύτερη επίδοση της μέσα στην τελευταία εξαετία. Δίκαια λοιπόν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Την ίδια ώρα, η Μπάγερν επιβλήθηκε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 της Σάλκε και συνεχίζει να καταδιώκει την πρώτη Ντόρτμουντ. Έχει εξαιρετική παράδοση στο Άουγκσμπουργκ η ομάδα του Μονάχου και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις επτά πρόσφατες επισκέψεις της. Προφανώς και στο μυαλό της υπάρχει ήδη το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Δεδομένων όμως των κενών των γηπεδούχων, πάμε με το διπλό σε combo με το over 3.5.

Εϊμπάρ – Χετάφε

Βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σκορ μέσα στη Σεβίλλη, ωστόσο οι γηπεδούχοι την ισοφάρισαν στο 88′ και της στέρησαν ένα ανέλπιστο διπλό. Σε κάθε περίπτωση, διατήρησε την καλή της φόρμα και είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία της εννιά παιχνίδια, έχει ηττηθεί μόνο από τη Μπαρτσελόνα. «Όπλο» της στη φετινή της πορεία, η έδρα. Στον αντίποδα, η Χετάφε είχε φτάσει σε οριακό σημείο και το 3-1 επί της Θέλτα της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτό μάλιστα και ενώ έμεινε πάρα πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Βάσει της φετινής της εικόνας, η 5η θέση είναι ρεαλιστικός. Η έδρα απόψε αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο. Εμείς ωστόσο κρατάμε το αμφίσκορο, δεδομένων των καλών μονάδων των δύο ομάδων επιθετικά.

Μάθε τα πάντα για το blackjack στο Nomimacasino.gr

To Top