ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγάζει αντίδραση, δείχνει πάθος απέναντι στον Ολυμπιακό για την επιστροφή στις νίκες! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Άρης και Ολυμπιακός, κοντράρονται σήμερα (PRESSARIS, 19:00, EΡΤ1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο το «τρίποντο» που θα διατηρήσει τη νικήτρια ομάδα σε τροχιά κορυφής. Πιθανή ισοπαλία, δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από τη μία ο Άρης τριών σερί ηττών στο πρωτάθλημα και από την άλλη ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και το δεδομένο -3 εντός της επόμενης εβδομάδας, για τα επεισόδια των φιλάθλων του στην Πάτρα για το Κύπελλο.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την ισοπαλία, με τον Άρη να θέλει τη νίκη με τον κόσμο στο πλευρό του για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως με ήττας στη Θεσσαλονίκη, θα μείνουν πολύ πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα γι αυτό και τις τελευταίες μέρες, ολόκληρος ο οργανισμός των Πειραιωτών, προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα με τις συνεχείς αναφορές για την διαιτησία.

Ο Άρης του Πάκο Ερέρα θα αγωνιστεί χωρίς τον Φραν Βέλεθ που ακόμα δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, επέλεξε για λόγους τακτικής να αφήσει εκτός αποστολής τους Γιάγια Τουρέ και Γιάννη Φετφαζίδη. Η ομάδα του Πειραιά, έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει «κολλήσει» εδώ και τρεις αγωνιστικές στους 12.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Menendez, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος.

To Top