ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγάζει αντίδραση και πάθος ο Άρης για το πρώτο φετινό «τρίποντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό (20.30, PRESSARIS LIVE)

Πάθος, αποφασιστικότητα και ψυχή καλείται να βγάλει σήμερα ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Μετά τις απώλειες βαθμών κόντρα σε ΟΦΗ (0-0) και Ιωνικό (1-0) οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αντιδράσουν, κάνοντας πράξεις τα λόγια τους και παίρνοντας την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

«Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό» είπε ο Κρίστιαν Γκάνεα, με τον Χουάν Ιτούρμπε να σημειώνει πως «περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς».

«Ο Άρης έχει στο dna του το στοιχείο του μαχητή, να αλλάξουμε τώρα αυτή την κατάσταση» είπε σε πιο έντονο ύφος ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να αφήνει εκτός του Γιοχάν Μπεναλουάν. Αντίστροφα, απ’ ότι είχε συμβεί δηλαδή στη Νίκαια.

Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Άλι, Σούντγκρεν, Ματίγια, Γκάνεα, Δεληζήσης και Μάνος αποτελούν την 20άδα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του:

«Η εικόνα μας είναι κάτι που μας προβληματίζει. Οφείλουμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεπερνάμε τις καταστάσεις τις δύσκολες και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί του οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και 4ος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR θα βρίσκονται οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Ράινχαρτ Μπούξμπάουμ (Αττικής), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

To Top