«Βγάζει παίκτες ο Μιλίνκοβιτς»

Ο τεχνικός διευθυντής της Σουμπότιτσα Ντάμιρ Τζίμοβιτς μίλησε για τον νέο τεχνικό του Άρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Πέρασε δυο φορές από την Σουμπότιτσα, την πρώτη φορά κατάφερε να φτάσει την ομάδα μέχρι στην τέταρτη θέση και η ομάδα έπαιξε στην Ευρώπη κάτι που ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά την δεύτερη δεν τα πήγε τόσο καλά και το πέρασμα του δεν ήταν τόσο επιτυχημένο. Είναι ένας νέος προπονητής που έχει όλο το προσόντα να τα πάει καλά και να γίνει πολύ μεγάλο όνομα.

Χρησιμοποιεί όλα τα “μοντέρνα” μέσα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο , του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και τα νεαρά παιδιά όταν του κάνουν την δουλειά, είναι ένας προπονητής πολλά υποσχόμενος και όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν.

Χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πάντα στην καλύτερη κατάσταση αλλά του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά από τα οποία περιμένει και τα περισσότερα. Έχει δείξει πολλά δείγματα μέχρι στιγμής , έχει βγάλει πολλά ταλέντα οι οποίοι έχουν πουληθεί σε άλλες ομάδες. Τα καλύτερα παραδείγματα παικτών τους οποίους ανέδειξε ο Μιλίνκοβιτς και πουλήθηκαν είναι ο Μίλαν Γιόβανιτς που πουλήθηκε στην Βίσλα Κρακοβίας αλλά και του Βόγια Ουμπιμπάρετ ο οποίος είναι τερματοφύλακας και πουλήθηκε στην Λεχ Πόζναν Του αρέσει πάντως πολύ να δουλεύει με νέα παιδιά, αλλά κατά κύριο λόγο παίζουν αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

Για το αν μπορεί να έχει ανάλογη πορεία και στην Ελλάδα: «Ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο και στην ζωή γενικότερα. Εμείς εδώ στην Σερβία περιμένουμε να κάνει μια καλή καριέρα και περιμένουμε να δούμε τον Άρη να παίζει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, με την δική του φιλοσοφία περιμένουμε έναν διαφορετκό Άρη πιο γρήγορο, πιο επιθετικό και πιο αποτελεσματικό».

To Top