Βγάζουν από το… συρτάρι τα 90.000 ευρώ του Χαβίτο

Ο Άρης σε μια προσπάθεια να αποκομίσει έσοδα που δικαιούται, ανέθεσε στον Κωνσταντίνο Ζέμπερη που χειρίζεται τα θέματα του στη ΦΙΦΑ, προκειμένου η Λα Κορούνια να υποχρεωθεί να καταβάλει και τα υπόλοιπα 90.000 ευρώ που προβλέπει η συμφωνία για τη μεταγραφή του Χαβίτο.

Η εκδικάζεται μέσα στον Νοέμβριο και έχει να κάνει με τη μετακίνηση του Ισπανού στην Λα Κορούνια τον Ιανουάριο του 2011, πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι είχαν συμφωνήσει τότε με την διοίκηση της ομάδας από την Γαλικία να παραχωρήσουν για ένα εξάμηνο τον ποδοσφαιριστή έναντι 150.000 ευρώ, από τα οποία όμως εισέπραξαν ως προκαταβολή μόνο τις 60.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 90.000 η Ισπανική ομάδα είχε αρνηθεί να τα καταβάλει στους κίτρινους με το αιτιολογικό ότι δεν μπόρεσε ποτέ να χρησιμοποιήσει τον παίκτη εξαιτίας, όμως, δικού της λάθος (καταχώρησαν την μετακίνηση ως μεταγραφή, ενώ ήταν δανεισμός) έστειλαν το συμβόλαιο του παίκτη δίχως την υπογραφή του).

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο λάθος έχει κάνεις (εις βάρος του) και ο Άρης στην περίπτωση του Νάτσο Γκαρσία όταν αυτός επέστρεψε από τον δανεισμό του, με αποτέλεσμα το πρώτο εξάμηνο της περσινής χρονιάς να μην έχει δικαίωμα μεταγραφής.

To Top