ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βγήκαν μπροστά οι Έλληνες, μίλησαν Μπάσα-Μάβραϊ…

Εκτός από τον Πάκο Ερέρα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, στη χθεσινή συζήτηση ενεργό ρόλο, είχαν και οι παίκτες του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι Θωμάς Ναζλίδης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Δεληζήσης, Μιτζέν Μπάσα και Μεργκίμ Μάβραϊ, μίλησαν θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των συμπαικτών τους.

Χαρακτηριστικά, οι δύο Αλβανοί διεθνείς, κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος στις τοποθετήσεις τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στις προπονήσεις. Όπως και πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς, όμως είναι στο χέρι μας να βελτιωθούμε και να γίνει το έργο όλων πιο εύκολο».

Τις δικές τους απόψεις κατέθεσαν στη χθεσινή συζήτηση και τρεις εκ των Ελλήνων της ομάδας, με τον αρχηγό του Άρη, Γιώργο Δεληζήση να απευθύνεται σε όλους, επισημαίνοντας: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα για την οποία έχουμε ευθύνη όλοι μας. Δεν πρέπει να πικράνουμε άλλον τον κόσμο. Είναι στο χέρι μας, πρέπει να λειτουργήσουμε σαν μία γροθιά». Εκτός του αρχηγού του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, εξέφρασαν την επιθυμία τους να δοθούν ευκαιρίες, καθώς νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν με το 100% των δυνατοτήτων τους την ομάδα, όντας απόλυτα έτοιμοι στη διάθεση του προπονητή τους.

Το σύνθημα… αντεπίθεσης δόθηκε από παίκτες και Ερέρα, που πρέπει να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις άμεσα.

To Top