ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγήκε η αποστολή, έξι συνολικά τα κρούσματα των παικτών, πετάει λαβωμένος στην Αθήνα ο Άρης

Έγιναν τα τεστ στον Άρη, βγήκαν τα αποτελέσματα και τελικά η αποστολή του Άρη θα βρεθεί με πολλά προβλήματα στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (05/01), έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη.

Όπως είναι γνωστό οι κιτρινόμαυροι είχαν ήδη τέσσερα ενεργά κρούσματα, χθες προέκυψε ένα πέμπτο και σήμερα επιπλέον ένα ακόμη συνολικά δηλαδή έξι, ενώ για να αναβληθεί η αναμέτρηση στη Λεωφόρο, βάσει του πρωτόκολλου χρειάζονταν επτά κρούσματα παικτών.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του γνωρίζουν πως καλούνται να ξεπεράσουν τις αντίξοες συνθήκες με τον κορωνοϊό και τις περαιτέρω απουσίες, όμως είναι πνευματικά έτοιμοι να αγωνιστούν.

Άλλωστε αυτό άφησαν να εννοηθούν και ο προπονητής του Άρη, αλλά και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, στις καθιερωμένες δηλώσεις τους πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά στόχος της ομάδας είναι οι τρεις βαθμοί και άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου θα παλέψουν γι αυτούς, ξεπερνώντας τα προβλήματά τους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποστολή:

“Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο» ανακοινώθηκε αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απ. Νικολαϊδης» (21:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα,  Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Θα απουσιάσει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας για το Κόπα Άφρικα”.

To Top