Βγήκε η αποστολή για ΠΑΣ, μέσα οι τρεις «εξόριστοι»!

Επιστρέφουν στη δράση οι μέχρι πρότινος παροπλισμένοι Σάκης Πρίττας, Μανώλης Παπαστεριανός και Νέρι Καστίγιο, τους οποίους οι Σεμερτζίδης – Μιχαλήτσος συμπεριέλαβαν στην 20μελή αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, απόντες θα είναι οι Βράνιες και Γιακούποβιτς, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους, όπως και ο ανέτοιμος Νάτσο Γκαρσία.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» (15:00) ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας το υπηρεσιακό προπονητικό δίδυμο του Άρη ανακοίνωσε την αποστολή. Σ’ αυτήν, συμπεριλήφθηκαν οι τρεις «εξόριστοι», καθώς και οι Σολτάνι, Τσέζαρεκ, οι οποίοι είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα χθες λόγω ενοχλήσεων αλλά ευτυχώς μπόρεσαν να τεθούν στη διάθεση των προπονητών τους.

Η 20μελής αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Παπαστεριανός, Κατίδης, Τόχα, Πρίττας, Ουμπίντες, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος.

To Top