Βγήκε το δελτίο του Φιτζπάτρικ, παίζει με Περιστέρι!

Αίσιο τέλος είχε ο αγώνας δρόμου για την ενίσχυση του Άρη. Βγήκε το δελτίο του Τορλίν Φιτζπάτρικ, παίζει με Περιστέρι!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά από ένα μπαράζ ενεργειών, επαφών, τηλεφωνημάτων και συνομιλιών, δόθηκε αίσιο τέλος στο θέμα του Φιτζπάτρικ και ο Αμερικάνος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Περιστέρι, έχοντας τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Νωρίτερα η FIBA είχε ενημερώσει εγγράφως την ΚΑΕ Άρης, ότι όλα τα έγγραφα που κατέθεσε η κιτρινόμαυρη ομάδα, στα οποία καταγραφόταν η πληρωμή του Κάιλ Γουίβερ, εγκρίθηκαν, προχωρώντας στην διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών.

Ακολούθησε μια σειρά από τις ενέργειες, από την ΚΑΕ, την ΕΟΚ και την γαλλική ομοσπονδία για να σταλεί το  το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη, η οποία είχε αίσια έκβαση.

Η ΕΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο στον Φιτζπάτρικ και έτσι θα είναι παρών στον αγώνα με το Περιστέρι. Όπως παρών θα είναι και ο Γιάννης Σιδηροηλίας που υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής πέρασε χθες στην Αθήνα αντιντόπινγκ κοντρόλ, πριν πετάξει για την Θεσσαλονίκη, “κερδίζοντας” ένα σημαντικό στάδιο στην όλη διαδικασία.

 

To Top