“Βγαίνει η δουλειά στο γήπεδο”

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θεωρεί ότι αν ο Άρης τελικά πάρει την 6η θέση, τότε θα είναι… ευνοημένος στα πλέι οφ γιατί τον “έχει” τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας γκαρντ έκανε δηλώσεις:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: «Δε σας κρύβω ότι κι εμείς φοβόμασταν την εικόνα της ομάδας μετά από τόσο μεγάλη διακοπή. Δεν ξέραμε εάν θα μας επηρεάσει γιατί είχαμε βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Παρόλο που όλο αυτό το διάστημα είχαμε δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις μέρες, είχαμε δώσει φιλικά παιχνίδια και ακολουθήσαμε, σε γενικές γραμμές ένα δυνατό πρόγραμμα προκειμένου να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: «Όπως αποδείχθηκε στον αγώνα, το καλό πρόγραμμα μας κράτησε σε εγρήγορση. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα. Μαζί με την ενέργεια που βγάλαμε όλοι οι παίκτες στο γήπεδο, όλα πήγαν καλά. Δεν είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις γιατί έχουμε κάνει πάρα πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Όπως στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ήταν άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία παίρνει ιδιαίτερη αξία γιατί ήταν συνέχεια μιας σειράς πολύ καλών αγώνων. Και τώρα πλέον βγαίνει στο γήπεδο η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ: «Έχω πάρει παιχνίδια, λεπτά συμμετοχής και σιγά- σιγά βρίσκω τον καλό μου αγωνιστικό ρυθμό. Όσο μου δίνονται ευκαιρίες και παίζω, βρίσκω ρυθμό και γίνομαι καλύτερος. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να είμαι πολύ καλός και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στα πλέι οφ»

ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ: «Όπως όλα δείχνουν θα παίξουμε με τον Πανιώνιο. Μια ομάδα που μας γνωρίζει αλλά και τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Εφόσον βρεθούμε αντιμέτωποι στα πλέι οφ, θα πάμε να παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, με το ίδιο πλάνο το οποίο μας βοήθησε να την κερδίσουμε ήδη δύο φορές».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ: «Βέβαια θα είναι πιο δύσκολο γιατί στις μεγάλες επιτυχίες κόντρα στον Πανιώνιο είχαμε και τον Γιάννη. Αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει το μέταλλο της και τις προσωπικότητες που έχει στα κρίσιμα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά».

Πηγή: basketplus.gr

 

To Top