ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βγαίνει στην αγορά για τον αντί-Καρ, σκέψεις και για τον Ντε Σόουζα

Ο Άρης θα αναζητήσει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Καρ, ο οποίος δεν έχει πείσει μέχρι τώρα ότι μπορεί να επωμιστεί το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού, αλλά και της εκτέλεσης. 

Ο Καναδός γκαρντ είναι ένας από τους αδύναμους κρίκους της ομάδας και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. 

Οι κιτρινόμαυροι επέμειναν το καλοκαίρι για την απόκτησή του, αλλά ο 24χρονος γκαρντ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, με την απόδοσή του να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ξεκινήσει την έρευνα, διότι έχει περάσει ενάμισης μήνας από την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και ο Καρ δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση, παρά την πίστωση χρόνου, που του δόθηκε, αλλά και τις κατά καιρούς δηλώσεις του προπονητή των κιτρινόμαυρων, με τις οποίες υπερασπίστηκε τον απόφοιτο του Τέξας. 

Οι επιδόσεις του, όμως, λένε πολλά και επιβεβαιώνουν την πολύ φτωχή παρουσία του με τη φανέλα του Άρη: 7 πόντοι και μόλις 1 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 7 ματς και 2/15 τρίποντα (ποσοστό 13,3%), παίζοντας 20:28, ανά ματς.

Αυτή πιθανότατα δεν θα είναι η μόνη διορθωτική κίνηση, καθώς υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για τις εμφανίσεις του Σίλβιο Ντε Σόουζα, ο οποίος κι αυτός δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, μετρώντας 3,9 πόντους και 1,9 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο, σε επτά παιχνίδια στα 11 λεπτά, που αγωνίζεται.

Ο τραυματισμός του Ίσμαελ Σανόγκο, όμως, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστο δύο εβδομάδες δεν επιτρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή. 

To Top