Βεζένκοβ: «Μόνο χαμόγελα στις εξέδρες τη νέα σεζόν»

Ο Σάσα Βεζένκοβ βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος 2022-23 και έστειλε το δικό του μήνυμα από το Σακραμέντο.
Στο πλαίσιο των βραβεύσεων για την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, ο Σάσα Βεζένκοβ παρέλαβε μέσω του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Λεπενιώτη, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν 2022-23.

Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ είχε ετοιμάσει και ένα βίντεο του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα από το Σακραμέντο οπου βρίσκεται και προετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του με τους Σακραμέντο Κινγκς: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους προέδρους και ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακού που μας βοηθούσαν στην καθημερινότητά μας και την έκαναν ευχάριστη» είπε αρχικά ο Βεζένκοβ και συνέχισε:

«Κερδίσαμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους, παλέψαμε και χωρίς εκείνους δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι τώρα. Το βραβείο ανήκει σε όλους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες, να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μακριά από τοξικότητα, βία και μόνο με χαμόγελα στις εξέδρες»

 

To Top