ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεζένκοφ: “Ανοιχτή η παραμονή, τo καλοκαίρι μεγάλο, πρώτα θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη”

Η χρονιά μπορεί να τελείωσε άδοξα, έκλεισε όμως με τους παίκτες του Άρη να έχουν ψηλά το κεφάλι και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να δηλώνει περήφανος για τους συμπαίκτες του.

Ο νεαρός φόργουορντ υποστήριξε πως όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τόνισε αρχικά: «Πραγματικά όταν μιλάω για αυτή την ομάδα δεν μπορώ να πω τίποτα λιγότερο από το ότι είμαι περήφανος. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με Σίμτσακ και Πάσαλιτς να τραυματίζονται κατά την διάρκεια του αγώνα Νειμικ και Ριντ να παίζουν με ενοχλήσεις και εκτός εδώ και καιρό τους Αντεγκμπόγιε, Καραθανάση καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι εκεί που είναι και κάπου εκεί να το χάσουμε ή να μας το στερήσουν, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί και ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα που προσπαθεί και βρίσκεται στις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Μια χρονιά τελείωσε, θα ήταν καλύτερο να τελείωνε το Σάββατο, η ομάδα έχει κάνει πολλές μικρές υπερβάσεις που από την αρχή της χρονιάς μας κάνουν περήφανους».

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση: «Είμαι σίγουρος ότι το φάουλ του Τόμας και το λάθος του Τσιάρα μας πονάνε αλλά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτά τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους ειδικά ο Τόμας έτρεξε σήμερα περισσότερο και από ποδοσφαιριστή, ήταν παντού. Όπως και ο Γιώργος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ήταν δικό μας παιχνίδι, το χάσαμε και πλέον κοιτάμε την συνέχεια».

Ενώ τέλος αναφορικά με το μέλλον του υποστήριξε: «Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην ήταν το τελευταίο μου σε αυτό το γήπεδο, από την άλλη όμως έχουμε ένα μεγάλο καλοκαίρι και εγώ και ο ατζέντης μου θα μιλήσουν μαζί με τον κύριο Λάσκαρη, περιμένουμε μια πρόταση οπότε θα μιλήσουμε μαζί τους και βλέπουμε.

Θέλω να ξεκουραστώ και να δουλέψω πάνω σε τομείς του παιχνιδιού μου που υστερώ για να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν. Καταρχήν να είμαι υγιής και να μπορέσω να δουλέψω όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη χρονιά.

Και από εκεί και πέρα να είμαι σε κάποια ομάδα που εξελίσσομαι που θα έχω χρόνο συμμετοχής είτε αυτός είναι ο Άρης είτε κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Το πλάνο είναι να εξελίσσομαι καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερο».

Νωρίτερα μιλώντας στη Nova τόνισε σχετικά το θέμα της παραμονής του: “Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παλέ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση του Άρη και τον μάνατζερ μου και θα αποφασίσω στη συνέχεια. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο.

Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε… Η απόφαση να αποσυρθώ από το ντραφτ ήταν προσωπική μου επιλογή. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα του χρόνου. Από κει και πέρα, σίγουρα υπάρχει περίπτωση να παραμείνω στον Άρη! Πρώτα θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, να δούμε τι θα γίνει με το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και μετά θα δούμε»

 

To Top