Βεζένκοφ: “Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

Ο Άρης παρουσιάστηκε έτοιμος και προετοιμασμένος για να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση στον σημερινό προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ αλλά το “κλειδί” της νίκης ήταν το ομαδικό πνεύμα που διέθετε.

Ο νεαρός φόργουορντ των κίτρινων είπε αρχικά: “Ήμασταν πανέτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά. Αν και δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και ότι ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον. Αυτό ήταν το κλειδί που μας έδωσε τη νίκη. Σ’ αυτά τα παιχνίδια το 10% είναι τακτική και το 90% είναι η θέληση, το πάθος, η καρδιά και το μυαλό. Δεν αφήσαμε μπαλιά να πάει, δείξαμε μεγάλη μαχητικότητα και αυτό έφερε τη νίκη”.

Συνέχισε λέγοντας πως “είναι μια νίκη που μας δίνει χαρά όμως σε λιγότερες από 24 ώρες θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε τη μαχητικότητα και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια”.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θα είναι πιο δύσκολο το έργο γιατί παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε εμείς την πίεση. Γιατί αν δεν το παραδέχονται στον ΠΑΟΚ η πίεση ήταν σήμερα στη δική τους πλευρά».

To Top