ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεζένκοφ: “Δούλεψα πολύ στον Άρη, αμφισβητήθηκα, μοναδικό γήπεδο το Αλεξάνδρειο”

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη με αφορμή την μεταγραφή του στο ΝΒΑ και τους Κινγκς.

Ρωτήθηκε για πολλά και διάφορα και σχολίασε την παρουσία του με τη φανέλα του Άρη…

“Δούλεψα πολύ, αμφισβητήθηκα, αλλά ήταν και πάλι ένας δύσκολος δρόμος. Μας δόθηκε η ευκαιρία σε εμένα και σε άλλα παιδιά να παίξουμε και την τελευταία χρονιά με τον κόουτς Πρίφτη να βγούμε στην τετράδα και να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά. Το Αλεξάνδρειο είναι είναι ένα ξεχωριστό γήπεδο που έχει τύχει να παίξω και να είναι φουλ γεμάτο και είναι κάτι διαφορετικό, κάτι τελείως μοναδικό”, όπως είπε στο Sport24.gr.

Ανάμεσα στ’ ‘αλλα σχολίασε και για…

… τον πατέρα του: “Είναι ένας κομβικός ρόλος και πρότυπο στην ζωή μου. Πολλές φορές είναι πιο αυστηρός, έχει την δική του οπτική στα πράγματα, αλλά είναι η οπτική που με έχει βοηθήσει 100% να βελτιώνομαι. Είμαι ευγνώμων όπως και στην υπόλοιπη οικογένειά μου. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ήταν εκεί”.

… ποιον πρώην συμπαίκτη από τον Ολυμπιακό θα έπαιρνε μαζί σε τριήμερο διακοπών; “Θα μπορούσα να πάρω διαφορετικούς ανθρώπους για διαφορετική περίσταση, αλλά νομίζω ότι θα έπαιρνα τον Κώστα τον Παπανικολάου. Είμαστε τα πιο πολλά χρόνια μαζί από τους υπόλοιπους. Για να τον δω μία τελευταία φορά γιατί θα κάνω καιρό να τον δω”.

… το ελληνικό διαβατήριο. Τι έγινε και δεν έπαιξες Εθνική Ελλάδας; “Στα 16 δεν έπαιζα στην Ελλάδα, επέλεξα την εθνική Βουλγαρίας για το U16. Από εκεί και πέρα δεν ήρθε κάποιος όσο έπαιζα στην Ελλάδα, μόνο ο κόουτς Γιαννόπουλος. Αλλά δεν έγινε κάποια περαιτέρω συζήτηση. Το ελληνικό διαβατήριο το πήρα κανονικά δια της νομίμου οδού. Οπότε μετά δεν έγινε κάποια συζήτηση”.

To Top