ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεζένκοφ: «Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση του Άρη»

Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό ήταν φυσικά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους «κιτρινόμαυρους» για την τιμή και την υποδοχή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που παίξαμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε, ο Άρης έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε καλά ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση και έγινε ντέρμπι το παιχνίδι ενώ δεν έπρεπε να γίνει».

Για την επιστροφή του στο “Nick Galis Hall” και την Θεσσαλονίκη: «Περίμενα περισσότερο κόσμο είναι η αλήθεια, γιατί πάντα σε ένα Άρης – Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο αλλά καταλαβαίνω πως η μέρα και η ώρα που έγινε ο αγώνας ήταν λίγο δύσκολη. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση του Άρη που με τίμησε και με υποδέχθηκε πίσω με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το “Nick Galis Hall”: «Εδώ μεγάλωσα και έζησα πολύ όμορφες στιγμές και πραγματικά ήταν πολύ ωραία που γύρισα πίσω και τους ευχαριστώ».

Για το τι συναισθήματα ένιωσα με το που βγήκε από τα αποδυτήρια: «Είναι λίγο δύσκολο και περίεργο είναι η αλήθεια, αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και αυτός ήταν ο σκοπό μου σήμερα και αυτό έκανα».

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη που ανδρώθηκαν μαζί και αγωνίστηκαν αντίπαλοι: «Είχαμε ξανά παίξει όταν ήταν αυτός στον Παναθηναϊκό και εγώ στον Άρη και τώρα ανάποδα. Οι φιλίες μένουν εκτός παρκέ. Ο καθένας παίζει για την ομάδα του. Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς για τον κόσμο και αυτό ήταν το σημαντικό γι’αυτούς. Για εμάς το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε λίγο πιο εύκολα αλλά δεν έγινε».

To Top