Βεζένκοφ: “Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς μας”

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί σήμερα για την Θεσσαλονίκη έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς στην Φλώρινα. Για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ αυτή ήταν η πρώτη προετοιμασία της καριέρας του που είδε τον ρόλο του, αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνονται και να δημιουργούν απαιτήσεις από τον προπονητή του αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Ο νεαρός φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ στην χθεσινή φιλική νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ και έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας, στάθηκε στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και το χαρακτήρισε το «όπλο» της φετινής ομάδας ενώ στάθηκε και στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. «Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας μετά από δύο εβδομάδας σκληρής δουλειάς. Πιστεύω ότι και τα τρία ματς ήταν πολύτιμα για εμάς και μας βοήθησαν να δεθούμε ακόμα πιο πολύ και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον στόχο μας» ήταν το πρώτο σχόλιο του Βεζένκοφ που συνέχισε λέγοντας: «Δείχνουμε ένα επίπεδο ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Είμαστε αγαπημένοι, δεμένοι και από εκεί και πέρα θα παλεύουμε για το καλύτερο. Η ομάδα είχε πολύ καλές στιγμές αλλά και άσχημες στιγμές, όπως ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον ΚΑΟΔ, ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα του και πιστεύω στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είμαστε πανέτοιμοι. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε την μαχητικότητα, το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Kατέληξε λέγοντας: «Πριν ξεκινήσουμε ακόμα για την Φλώρινα η ομάδα ήταν δεμένη. Η ομαδικότητα και η γαλήνη που υπάρχει στην ομάδα θα είναι το όπλο μας για τη νέα σεζόν. Ήταν τρία φιλικά που όλες οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες. Όλα θα φανούν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας μας».

 

To Top