Βεζένκοφ: “Μακρινό όνειρο το ΝΒΑ, θα είναι μακρύ το καλοκαίρι”

Τα πάντα σε… εκκρεμότητα για το φινάλε της περιόδου άφησε και πάλι ο Σάσα Βεζένκοφ αναφορικά με το μέλλον της καριέρα του.

Μιλώντας στο Slam N’ Roll, ιστοσελίδα που ασχολείται ως επί το πλείστον με το μπάσκετ στην Ευρώπη, ο Βεζένκοφ ρωτήθηκε για το τι θα συμβεί όταν τελειώσει η χρονιά και υπογράμμισε πως “προτεραιότητά μου τώρα είναι να τελειώσει η χρονιά με τον Άρη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από αυτό, θα δούμε γιατί το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο πώς ο Άρης θα πάρει το μάξιμουμ από τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από αυτό θα δούμε τις προσφορές που θα υπάρχουν, θα μιλήσουμε με την διοίκηση του Άρη, θα μιλήσουμε με τον μάνατζερ μου και θα δούμε τι θα προκύψει”.

Ρωτήθηκε ποια προοπτική τον εντυπωσιάζει περισσότερο σαν παίκτη και απάντησε: “Σίγουρα το ΝΒΑ είναι ένας μαγικός κόσμος, ένα όνειρο και μια απόλυτη πρόκληση για κάθε καλαθοσφαιριστή, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψω στις αδυναμίες μου, να τις διορθώσω και να βελτιώσω τις δυνατότητές μου. Το ΝΒΑ είναι ένα μακρινό όνειρο και το καλοκαίρι θα είναι μακρύ επίσης και θα πρέπει να δουλέψω πολύ για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να περιορίσω τις αδυναμίες μου. Σε ότι αφορά την Ευρώπη, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι εξαιρερική λίγκα και όλοι το ξέρουν αυτό. Κάθε πρωτάθλημα όμως έχει τα δικά του ενδιαφέροντα στοιχεία”.

To Top