Βεζένκοφ: “Μας βοήθησε ο Θεός και πήραμε τη νίκη”

Στην κούραση και τους τραυματισμούς που δυσκόλεψαν κατά πολύ την προσπάθεια του Άρη στο σημερινό παιχνίδι στάθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ο νεαρός φόργουορντ που σε ακόμα ένα παιχνίδι ξεχώρισε με την απόδοσή του σε άμυνα και επίθεση αναφέρθηκε στα λάθη που παρ’ ολίγον να κοστίσουν το ροζ φύλλο ενώ χαρακτήρισε ευεργετική την διακοπή και το σημείο στο οποίο έρχεται: «Σίγουρα ήταν μία νίκη που είχε σίγουρα πίσω το «πρέπει». Ερχόμασταν από μία κακή εμφάνιση και ένα δύσκολο ταξίδι. Δεν ήμασταν πλήρεις όλη την εβδομάδα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι πήραμε μια διαφορά στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου με 10 πόντους. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί σε εκείνο το σημείο καθώς δεχτήκαμε 24 πόντους που είναι μεγάλο σκορ για δεκάλεπτο. Στο τέλος σφίξαμε πολύ την άμυνα κάναμε και επιθετικά κάποια λάθη όμως μας βοήθησε ο Θεός και πήραμε τη νίκη».

Αναφορικά με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά σχολίασε: «Σε ακόμα ένα παιχνίδι κάναμε κάποια πολύ άσχημα λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα που επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν τη νίκη και σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Να κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε και να παίζουμε πιο συγκεντρωμένα. Αυτά τα λάθη ακόμα δεν μας έχουν «πονέσει» αρκετά αλλά αν θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά θα πρέπει να τα αποφεύγουμε».

Όσο για το ρεπό και τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά ο νεαρός παίκτης δήλωσε: «Έχουμε δύο μέρες ρεπό τώρα και από το Σάββατο που επιστρέφουμε θα πρέπει να μπούμε δυνατά στις προπονήσεις έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά, μια ομάδα με έμπειρο ρόστερ και μάλιστα σε μια έδρα που μετράμε μόνο ήττες από πέρυσι. Η ομάδα χρειαζόταν αυτή την διακοπή και πιστεύω θα μας κάνει καλό».

To Top