Βεζένκοφ: “Με τέτοια αστοχία δεν κερδίζεις εκτός έδρας…”

Στην αστοχία αλλά και στις μικρές λεπτομέρειες που πολλές φορές μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι απέδωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ την ήττα του Άρη στη Νέα Σμύρνη.

Ο 19χρονος φόργουορντ σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι επεσήμανε αρχικά: “Πιστεύω ότι δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ήμασταν πολύ άστοχοι και με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις ένα εκτός παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με την αλλαγή σε άμυνα ζώνης και κάποια τρικ που εφαρμόσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι όταν βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Ισοφαρίσαμε σε 44-44 αλλά ο Πανιώνιος πήρε και πάλι διαφορά και εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Δεν ήμασταν καλοί συνεχίζουμε…”

Πρόσθεσε πως “χάσαμε τρία παιχνίδια, τα δυο εκ των οποίων το σημερινό και κόντρα στον Κόροιβο θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί στις μικρές λεπτομέρειες του παιχνιδιού”.

Θα δούμε θα λάθη μας στο βίντεο και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζουμε στη συνέχεια πέντε πολύ καλές ομάδες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση”.

To Top