Βεζένκοφ – Μποχωρίδης: Κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη με το μάτι των ειδικών (photos)

Ο Άρης διαθέτει δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στις ηλικίες τους στην Ευρώπη. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σάσα Βεζένκοφ είναι τα δύο πιο αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία του Άρη και αυτό προκύπτει και από την θέση που έχουν οι δύο παίκτες στην αξιολόγηση των ειδικών αναλυτών για τα ταλέντα που παίζουν μπάσκετ στην Γηραιά Ήπειρο.

Σύμφωνα με το έγκριτο eurohopes.com, ιστοσελίδα που ασχολείται ως επί το πλείστον με τους νεαρούς παίκτες που αποτελούν ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ευρώπη στο μπάσκετ, οι δύο αθλητές του Άρη βρίσκονται πολύ ψηλά στις ηλικιάκες κατηγορίες τους.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αξιολόγηση όλων των παικτών που είναι γεννημένοι το 1994 βρίσκεται σήμερα στην 27η θέση μέσα από μια διαδικασία που σχετίζεται με την εικόνα του στο πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τα πάει ακόμα καλύτερα στην δική του κατηγορία, των 1995 γεννηθέντων, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης!

Με απλά λόγια, ο Άρης διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και θα πρέπει και να τα στηρίξει και να τα πλαισιώσει με υλικό τέτοιο ώστε να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια και την παρουσία τους στην ομάδα.

To Top