ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βεζένκοφ, Νικοπολίδης, Τσιάρτας και τρεις εν ενεργεία παίκτες του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Λεκμπέλο

Μεγαλώνει η “αγκαλιά” για τον Αρτούρ Λεκμπέλο στην μεγάλη μάχη που δίνει για την ζωή! Στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος θα μεταβεί στη Γερμανία τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την σοβαρή ασθένεια που πάσχει και παραλύει τα άκρα του, βρίσκονται μέσω της δημοπρασίας που πραγματοποιείται στο Charityidols κι άλλοι επώνυμοι του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ έχει προσφέρει μια φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Νικοπολίδης μια φανέλα προπόνησης, όπως και ο Τσιάρτας. Επίσης, τρεις εν ενεργεία παίκτες του ΠΑΟΚ, προσέφεραν στην δημοπρασία τους, τις φανέλες τους. Πρόκειται για τους Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ και Ενρίκε. Όλες οι φανέλες των παραπάνω αθλητών είναι υπογεγραμμένες και έχουν παραδοθεί στον πρόεδρο των βετεράνων του Άρη Γιάννη Βένο και στη συνέχεια προσφέρθηκαν για την ηλεκτρονική δημοπρασία, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Ήδη από το σύνολο των προσωπικοτήτων έχει συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, πολύτιμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Λεκμπέλο.

To Top