Βεζένκοφ: “Ο Αυτοκράτορας πρέπει να πάει εκεί που του αξίζει!”

Δύο μήνες αφότου συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη, ο Σάσα Βεζένκοφ βγάζει τα «παπούτσια» του αναπληρωματικού και έφηβου και φοράει αυτά του επαγγελματία-πρωταγωνιστή.

Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο και σε αυτό ποντάρει πολλά ο Βαγγέλης Αγγέλου που τον προορίζει για βασικό στην θέση «4». Ο 18χρονος φόργουορντ μίλησε τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν πλέον προς το πρόσωπο του, το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες για το μέλλον αλλά και την φετινή σεζόν.

Αρχικά ο Βεζένκοφ δήλωσε: «Σε μία ομάδα δεν υπάρχει ο ατομισμός. Κάποια μέρα θα ξεχωρίσω εγώ, κάποια άλλη, άλλος συμπαίκτης μου. Αυτή τη χρονιά θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αυτός είναι ο στόχος μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και όποιος προοδεύει μέσα από την ομαδική δουλειά όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι».

Από εκεί και πέρα ο Βούλγαρος παίκτης στάθηκε στην προσωπική δουλειά που έκανε το καλοκαίρι αλλά και την βελτίωσή του σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ατομικός στόχος, αλλά ομαδικός. Ο Αυτοκράτορας πρέπει να πάει εκεί που του αξίζει. Πρέπει να φτάσει και πάλι εκεί που ήταν. Και ο καθένας μας θα δώσει το 100% για να πετύχει η ομάδα». Για το νέο ρόλο στον οποίο καλείται να ανταπεξέλθει: «Νιώθω πανέτοιμος να πάρω ευθύνες. Από πέρυσι πήρα πάρα πολλές εμπειρίες όποτε φέτος πρέπει να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Και φυσικά η ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή πορεία ακόμα καλύτερη από πέρυσι».

Αναφορικά με την απόφασή του να παραμείνει στον Άρη ο Βεζένκοφ δήλωσε: «Ο Άρης είναι η οικογένεια μου. Εδώ είναι οι φίλοι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε. Νιώθω δικαιωμένος με την απόφαση μου. Στο τέλος της χρονιάς θα πούμε αν η επιλογή ήταν η σωστή αλλά δεν πιστεύω να υπάρξει τέτοιο θέμα».

Τέλος για το αν επηρέασε την απόφασή του ο Λευτέρης Μποχωρίδης: «Σίγουρα ο Λευτέρης έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ξεκινάμε τέταρτο χρόνο μαζί, όλα τα παιδιά όμως έπαιξαν ρόλο και ο προπονητής αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος με έκαναν στο να αποφασίσω πιο εύκολα και πιο ήρεμα».

 

To Top