Βεζένκοφ: “Προηγείται η Ελευσίνα, μετά θα δούμε τον ημιτελικό”

Για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και όλους μέσα στην ομάδα του Άρη αυτό που προέχει μετά τη νίκη με τον Ηλυσιακό είναι το “διπλό” στον Πανελευσινιακό και όχι ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο 18χρονος φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα “Αθλητικά Νέα των Συντακτών”:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ: «Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αποτυπώνει την αλήθεια. Η νίκη ήρθε δυσκολότερα από ότι δείχνει το σκορ. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας του έπρεπε να κερδίσουμε. Προερχόμασταν από δύο ήττες και έπρεπε να ανακάμψουμε. Πετύχαμε να είμαστε μαχητικοί και συγκεντωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όταν ανεβάσαμε την ταχύτητα μας καταφέραμε να φτάσουμε εύκολα στη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό. Επίσης παλέψαμε πάρα πολύ, βγάλαμε πάθος, κυνηγήσαμε χαμένες μπάλες και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο. Σημαντικό είναι ότι δείξαμε ομαδικότητά και αυτό μας βοήθησε σε κρίσιμες στιγμές».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, ΠΕΛΕΚΑΝΟ: «Βάλαμε μεγάλα σουτ όταν ο αντιπαλος προσπαθούσε να μας σταματήσει με σκληρή άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικά τα καλάθια του Γιάννη Αθηναίου και του Μιχάλη Πελεκάνου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ: «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να σταματήσουμε τον Στέφενς. Είναι πολύ αθλητικός παίκτης και χρειάστηκε ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Σταματώντας αυτόν περιορίσαμε το παιχνίδι του Ηλυσιακού. Και αυτό μας διευκόλυνε να πάρουμε διαφορά στο σκορ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: «Η Ελεύσινα είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Είναι πολύ καλή μέσα στην έδρα της και βλέπουμε ότι δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε. Να δουλέψουμε σκληρά και πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος ζει από τώρα στον ρυθμό του ημιτελικού. Ήδη αρκετοί έχουν τρέξει να αγοράσουν εισιτήρια. Ωστόσο για μας είναι πολύ νωρίς για να δούμε αυτό το παιχνίδι. Προηγείται η Ελευσίνα και μόνο με αυτό το παιχνίδι ασχολούμαστε. Πρώτα θα κερδίσουμε την Ελευσινα και μετά θα δούμε τον αγώνα του Κυπέλλου».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ: «Μετά με τη μέρα δουλεύω όσο πιο σκληρά για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω περισσότερο την  ομάδα. Δεν ακούω τι λένε για μένα. Προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στο στόχο μου και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Γιατί μόνο μέσω αυτής μπορώ να φτάσω ψηλά. Είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή απο το να φτάσεις σε αυτήν σε ένα παιχνίδι. Θέλω να έχω διάρκεια και μόνο μέσα από την σκληρή δουλεία και την συγκέντρωση στον σκοπό μου μπορώ να πετύχω».

To Top