Βεζένκοφ: “Προσπαθώ να αποδείξω ότι δίκαια μου δίνει ο κόουτς χρόνο συμμετοχής”

Παιχνίδι «τελικό» χαρακτήρισε το ματς με τον ΚΑΟΔ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο νεαρός φόργουορντ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έδωσε το στίγμα του «τελικού» στην αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας καθώς τόσο οι απουσίες όσο και η σημαντικότητα του αγώνα έκριναν επιτακτική την ανάγκη της νίκης για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος.

Ο 17χρονος παίκτης συνέφερε σημαντικά σε άμυνα και επίθεση και ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης του Άρη επί του ΚΑΟΔ: «Ήταν ένα παιχνίδι τελικός για εμάς. Έχουμε τρεις τελικούς ακόμα που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι-οφ. Δυστυχώς σήμερα όπως και στο ματς με το Ρέθυμνο κάναμε τα εύκολα δύσκολα αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά». Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς και τις απουσίες που υπήρχαν ο Βεζένκοφ δήλωσε: «Είχαμε άγχος, μας έλειπαν τρεις παίκτες και ήταν δύσκολο το έργο μας. Δείξαμε πίστη και θέληση και θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε αυτά τα παιδιά που έλλειπαν».

Αναφορικά με τις ευκαιρίες που παίρνει και τον χρόνο συμμετοχής που βλέπει σε κάθε παιχνίδι να αυξάνεται ο νεαρός παίκτης δήλωσε: «Ερχόμενος στον Άρη αυτός ήταν ο στόχος μου να μπορέσω να αποδείξω ότι αξίζω και μπορώ να έχω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Αυτό πέρυσι δεν έγινε όμως φέτος ο κόουτς μου δίνει ευκαιρίες και προσπαθώ να του αποδείξω ότι αξίζω και δίκαια μου δίνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια».

To Top