Βεζένκοφ στο PRESSARIS: “Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου! Ο Άρης έχει σωστές βάσεις στις υποδομές!”

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τα’ κανε όλα στη Μίκρα σήμερα. Με 32 πόντους οδήγησε τον Άρη στον θρίαμβο επί του Μαντουλίδη και με τις δηλώσεις του στο PRESSARIS αφιέρωσε τον τίτλο στους συμπαίκτες του που όλη τη χρονιά κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο!

Αποθέωση του αλτρουισμού ο Βεζένκοφ τόνισε πως “φέτος είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν γίνεται να χάσουμε! Φάνηκε και από τον ημιτελικό ότι θέλαμε πολύ αυτόν τον τίτλο! Ήταν μια εκδίκηση, γιατί δεν ξεχάσαμε ποτέ τι έγινε στον περσινό τελικό! Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι τακτικά σήμερα όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά βγάλαμε πάθος και ενέργεια, βάλαμε μεγάλα σουτ, όπως του Ψευτογκά όταν ο Μαντουλίδης προσπάθησε να μειώσει και πήραμε τη νίκη”.

Για το πανελλήνιο που θα κριθεί στο τουρνουά στην Πάτρα είπε πως “έχουμε 2-3 μέρες να το χαρούμε το σημερινό και από Δευτέρα να μπούμε και πάλι στο γήπεδο για σκληρή δουλειά. Κάναμε το πρώτο βήμα. Κατακτήσαμε τον έναν από τους δύο στόχους που έχουμε. Θα πάμε στην Πάτρα με σκυμένο κεφάλι να δώσουμε τα πάντα και με καρδιά να κερδίσουμε και το πανελλήνιο”.

Ρωτήθηκε για που θα ήθελε να αφιερώσει τον σημερινό τίτλο και απάντησε πως “για μένα και τον Λευτέρη δεν είναι αγγαρεία να παίζουμε με το εφηβικό. Το κάναμε φέτος περιορισμένες φορές λόγω του ανδρικού. Αυτά τα παιδιά δούλεψαν πολύ μέσα στη χρονιά. Πολλοί άνθρωποι έτρεξαν γι’ αυτήν την ομάδα, για να βρουν ώρες προπόνησης… Ο Άρης έχει σωστές βάσεις στις υποδομές. Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν πολύ φέτος να κρατήσουν την ομάδα ψηλά και ήρθαμε εγώ με τον Λευτέρη (Μποχωρίδη) και συμπληρώσαμε…”.

 

To Top