Βεζένκοφ στο PRESSARIS: “Ας κερδίζαμε και με 40-39!Δεν μας αξίζαν αυτές οι τρεις ήττες!

Αφετηρία για ακόμη καλύτερες μέρες και εμφανίσεις θα πρέπει να αποτελέσει σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ η χθεσινή νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ που συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση των κίτρινων σε άμυνα κι επίθεση.

Μιλώντας στο PRESSARIS ο 19χρονος φόργουορντ που ήταν και πάλι μεταξύ των κορυφαίων τόνισε ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να “χτίσουν” σ’ αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος που προβλέπεται εξίσου δύσκολη.

Ο Άρης ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στην ΑΕΚ;

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πάρα πολύ κι αυτό φάνηκε στα αποδυτήρια όπου το πανηγυρίσαμε αρκετά. Μπήκαμε μέσα πολύ δυνατά έστω κι αν χαλαρώσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Θέλαμε νίκη έστω και με μισό πόντο. Ολόκληρη την εβδομάδα αυτό λέγαμε. Ας κερδίσουμε και 40-39! Να παίξουμε τόσο δυνατή άμυνα ώστε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια δίκαιη νίκη και θέλω να την αφιερώσω σε όλη την ομάδα, στον προπονητή μας, σε όλο το σταφ και τη διοίκηση. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και δεν μας άξιζαν αυτές οι τρεις ήττες. Πρέπει να ξεκινήσουμε απ’ αυτή τη νίκη και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Αυτή η εμφάνιση ήταν ένα ξέσπασμα;

«Εκτός του Σίμτσακ όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, σκόραραν. Αυτό είναι ενδεικτικό της εμφάνισης που κάναμε. Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα αλλά όλα ήρθαν από την άμυνα. Βγάλαμε αιφνιδιασμούς, είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε έναν δυνατό αντίπαλο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Η νίκη αυτή ανεβάζει την ψυχολογία σας ενόψει της δύσκολης συνέχειας;

«Σίγουρα. Το Ρέθυμνο νίκησε στην έδρα της τη Νέα Κηφισιά. Εμείς θα υποδεχθούμε στην έδρα μας τα Τρίκαλα και το Ρέθυμνο και είναι δυο παιχνίδια που είμαστε υποχρεωμένοι να τα πάρουμε. Ενδιάμεσα θα αντιμετωπίσουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δυο πολύ ισχυρές ομάδες και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να τις κοντράρουμε και να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται απέναντι τους. Θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Το χάρηκε και ο κόσμος…

“Τον χρειαζόμαστε και τον θέλουμε πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτόν δεν έχουμε την ώθηση που θέλουμε. Φάνηκε αυτό και στα δυο παιχνίδια που παίξαμε χωρίς κόσμο και κυρίως κόντρα στον Κολοσσό. Τον δυσαρεστήσαμε με τις τρεις συνεχόμενες ήττες αλλά τον χρειαζόμαστε. Αυτό που μπορώ να τους εγγυηθώ είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους κάθε μέρα και θα συνεχίσουν να το κάνουν”.

To Top