Βεζένκοφ: “Τιμητικό να με θέλουν, περιμένουμε από τον κ. Λάσκαρη να μας πει το πλάνο του”

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη και την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι περιμένει από τον κ. Λάσκαρη να του αναλύσει το πλάνο του.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Από το Σάββατο το βράδυ χάσαμε όλοι τον ύπνο μας. Βλεπόμασταν μεταξύ μας και βλέπαμε ο ένας την οργή του άλλου. Προετοιμαστήκαμε για πόλεμο και έστω και αν παίξαμε ουσιαστικά χωρίς δύο παίκτες, αφού ο Νέιμικ αγωνίστηκε στο 10% και μπράβο του, ενώ έλειπε και ο Αντεγκμπόγιε τα καταφέραμε. Ακούσαμε διάφορα. Ότι ο Μπονσού είναι παίκτης Ευρωλίγκας, ότι ο Ίνγκλις παίρνει πολλά χρήματα, ότι εμείς δεν είμαστε καλοί, ότι δεν παίζω καλά. Νιώσαμε να μας υποτιμούν και αποδείξαμε ότι η ψυχή και η καρδιά νικούν τα λεφτά. Ο προπονητής μας προετοίμασε καλά, πονούσε και αυτός μαζί μας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Έδειξαν ότι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, είμαστε μια ομάδα από τον πρώτο ως τον τελευταίο γι’ αυτό και ο Άρης είναι μια ξεχωριστή ομάδα».

Για τον κόσμο: «Χωρίς τον κόσμο θα χάναμε 20 πόντους. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα στο τέλος να μας αγκαλιάζει ο κόσμος και να μας λέει τόσα ωραία πράγματα. Ο κόσμος του Άρη θέλει να ζήσει χαρούμενες στιγμές και είμαι ικανοποιημένος που του προσφέρουμε κάτι τέτοιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν το ίδιο δυνατοί».

Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο καλές ομάδες της Ευρώπης και από τις πιο φορμαρισμένες. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, θα κοιτάξουμε να το διασκεδάσουμε και να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε τις δυνατότητές μας».

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας: «Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει χαρούμενους. Οι μέρες από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη ήταν οι πιο δύσκολες για όλους μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε δυο μέρες για να ξεκουραστούμε και από Παρασκευή επανερχόμαστε στις προπονήσεις. Δεν θέλαμε να πάμε από τόσο νωρίς σπίτια μας, να μην χαλάσει αυτή η ωραία παρέα».

Για την πιθανότητα παραμονής του: «Θέλω πρώτα να μιλήσω μαζί τους. Το ότι θέλουν να με κρατήσουν είναι σίγουρα τιμητικό για μένα. Θα περιμένουμε από τον κ. Λάσκαρη να μας πει το πλάνο του και βλέπουμε. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο».

To Top