Βεζένκοφ: “Το βραβείο κίνητρο να συνεχίσω την δουλειά μου”

Πριν δύο βδομάδες περίπου ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναδείχτηκε τρίτος καλύτερος νέος αθλητής στην Βουλγαρία, βραβείο που όπως τόνισε ο ίδιος σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, κυρίως στον Άρη μέσα από τον οποίο έχει παρουσιάσει βελτίωση σαν παίκτης από τότε που ήρθε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο 17χρονος φόργουορντ τόνισε στο “viasport.bg” πως “αυτό το βραβείο είναι το πρώτο σημάδι και η ανταμοιβή για δουλειά που κάνω, αλλά και το κίνητρο για να συνεχίσω. Ακόμα δεν έχω πετύχει τίποτα και αυτό μόνο να μου δώσει κίνητρο μπορεί. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους γονείς μου και να τους ευχαριστήσω. Όλοι στην ομάδα μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου είπαν πολύ όμορφα λόγια. Θα συνεχίσω την δουλειά μου για να πετύχω το καλύτερο”.

Ο παίκτης του Άρη μίλησε και για την απόφαση του πατέρα του να γίνει προπονητής (από τζένεραλ μάνατζερ) στην Λουκόιλ: “Το να είναι προπονητής είναι ήταν ένα όνειρο για τον πατέρα μου. Είναι πάντα δίπλα μου και με υποστηρίζει. Θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρος και θα είμαι δίπλα του να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Πάντα ήταν μαχητής, τόσα χρόνια στην κορυφή. Χρειάζεται υπομονή για τα πετύχεις. Ο πατέρας μου ξέρει ότι είμαι δίπλα του και θα κάνω τα πάντα και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν πιο καλά τη δουλειά μου για να τον δικαιώσω”.

To Top