Βελέντζας: “Ψάχνω… σπίτι στη Θεσσαλονίκη! Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μονεμβασιώτη – Ευγενίου για τον Ηρακλή” (video)

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στα διοικητικά του Ηρακλή, μίλησε ο στενός του συνεργάτης, Λευτέρης Βελέντζας, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με την πλευρά Ευγενίου ώστε να βρίσκεται δίπλα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ3q

«Έχει γίνει μία προσπάθεια να εμπλακεί ο κ. Μονεμβασιώτης στα διοικητικά του Ηρακλή. Μιλήσαμε με τους φίλαθλους και τον Ερασιτέχνη. Έχει μιλήσει και με τον κ. Ευγενίου. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε μείνει στάσιμοι γιατί είναι στην Γερμανία για επαγγελματικό ραντεβού.

Οι ειδικοί που έχει θέλει να διαπιστώσει το οικονομικό άνοιγμα στον Ηρακλή. Όλα αυτά τα χρονιά, την ομάδα την ταλανίζει αυτό το πρόβλημα, τα οικονομικά του, αλλάζει ΑΦΜ. Αυτό είναι το βασικό και πρέπει να λυθεί.

Έχει δηλώσει ότι όσοι αγαπάνε τον Ηρακλή και προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας, θέλει να είναι δίπλα του. Ο κ. Ευγενίου είναι ένας από αυτούς. Προσπαθεί με ότι δυνάμεις έχει και πιστεύω το έχουν συζητήσει μεταξύ τους, με σκοπό να είναι κοντά στον Ηρακλή.

Δεν είναι κάτι απλό. Μιλάμε για τέσσερα ΑΦΜ. Η διαδικασία αυτήν μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για να απεμπλακεί ο Ηρακλής από όλα τα προβλήματα πρέπει να καθαρίσει. Και όχι να πάρει το πρωτάθλημα ή να βγει στην Ευρώπη. Πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα υγιής και στην συνέχεια να βάλει τις βάσεις για να μείνει στην Super League.

Τον κ. Μονεμβασιώτη τον κέρδισε η εξής φράση που του είπε κάποιος στην συνάντηση: «Θέλουμε ανθρώπους σαν κι εσένα γιατί στο ποδόσφαιρο μπήκες καθαρός και βγήκες πεντακάθαρος».

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να ασχοληθεί με τον Ηρακλή… Ομολογώ ότι ψάχνω… σπίτι στη Θεσσαλονίκη».

To Top