Βελλίδης: “Έχουμε καλή ψυχολογία, πάμε για νίκη”

Ο Άρης τώρα αρχίζει να δίνει το στίγμα του σαν ομάδα, τώρα έχει αρχίσει να “δένει” σαν σύνολο και με την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει θα πάει για τη νίκη μέσα στη Τούμπα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως ξεκάθαρα τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάρκος Βελλίδης.

Μιλώντας στην ΕΤ3 ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη υπογράμμισε αρχικά πως “όλη αυτή η βδομάδα κυλάει σε αυτούς τους ρυθμούς, πάνω στο ντέρμπι, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή, είναι και θέμα γοήτρου. Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια για να αποδείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Είναι κίνητρο να αγωνίζεσαι σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια”.

Ο Άρης θα παίξει για τη νίκη και ο Βελλίδης εξήγησε πως “προερχόμαστε από νίκη στο πρωτάθλημα, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, θα πάμε σε μία έδρα να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Μόνο για τη νίκη παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα”, ενώ για το γεγονός ότι οι κίτρινοι διαθέτουν πολλούς νεαρούς και τρεις ξένους που δεν έχουν ζήσει ποτέ το Άρης-ΠΑΟΚ είπε: “Οι συνθήκες είναι πάντα κατάλληλες για τέτοια παιχνίδια. Ας είναι καινούρια η ομάδα, ας έχει νέα παιδιά. Όταν μπαίνεις να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια δίνεις το κάτι παραπάνω, δίνεις το 100% όση ώρα διαρκέσει ο αγώνας και στο τέλος κάνεις το ταμείο”.

Καταλήγοντας ο Έλληνας πορτιέρο τόνισε πως “εμείς από εδώ και πέρα αρχίζουμε να δείχνουμε την πραγματική μας εικόνα σαν ομάδα, το στίγμα μας. Ήρθαν κάποιες μεταγραφές στο τέλος, ακόμα έχουμε δει όλα τα αποτελέσματα, αλλά θα γινόμαστε ακόμα και καλύτεροι. Το παιχνίδι γίνεται στη Τούμπα, είναι πιο δύσκολο, αλλά δεν δίνει στον ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο. Αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες”.

 

To Top