Βελλίδης: «Για νέα αρχή στο πρωτάθλημα»

Για το νέο ξεκίνημα που οφείλει να κάνει ο Άρης την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη μίλησε ο Μάρκος Βελλίδης στον «Άρης FM 92,8». Ο νεαρός τερματοφύλακας βλέπει τις ευθύνες του να αυξάνονται μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης, αλλά τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθά την ομάδα όποτε χρειάζεται.

«Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη. Όλοι μας είμαστε στενοχωρημένοι με το ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε τώρα 6 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, ρίχνοντας βάρος σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε ο 24χρονος γκολκίπερ και συμπλήρωσε:
«Όλοι νιώθουμε έξω από τα νερά μας. Δεν μπορεί να βρει ρυθμό μια ομάδα όταν παίζει ένα επίσημο παιχνίδι κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες. Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με κάποιο τρόπο γι’ αυτό που γίνεται».

Ο Βελλίδης συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα, με τεράστιο κόσμο και πρέπει πάντοτε να δίνουμε όχι το 100%, αλλά το 500% και να ματώνουμε μέσα στο γήπεδο! Μόνο έτσι μπορεί ο Άρης να φτάσει στη κορυφή, εκεί όπου πρέπει να είναι».

Στην ίδια κατεύθυνση, πρόσθεσε: «Το να χάσεις βαθμούς είναι λογικό, το θέμα είναι ο τρόπος… Αν έχεις δώσει τα πάντα, δεν σε ενοχλεί και τόσο. Απλά όλοι μας να παίζουμε με όλη μας την ψυχή. Το ιδανικό είναι να έρχεται η νίκη μαζί με καλό ποδόσφαιρο και να φεύγει ο κόσμος με χαμόγελο. Να παίρνουμε βαθμούς, αλλά να παίζουμε και καλή μπάλα».

Παράλληλα, δήλωσε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το πού βρίσκεται και για το πόσο μεγάλη τιμή θεωρεί την παρουσία του στον σύλλογο: «Ξέρω ακριβώς που έχω έρθει, ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μείνω και μέσα από τη δουλειά θέλω να καθιερωθώ και να βοηθάω την ομάδα. Όσο βοηθάω εγώ την ομάδα, άλλο τόσο βοηθάει και η ομάδα εμένα. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι εδώ, το είχα πει και όταν υπέγραψα συμβόλαιο και όσο καιρό θα είμαι εδώ, θα είναι τιμή για μένα…».

Τέλος, επανέλαβε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι έχει χαρακτήρα νικητή: «Όταν μπαίνω μέσα θέλω να κερδίζω, ακόμα κι ο αδελφός μου να είναι αντίπαλος. Εγώ στα 90 λεπτά θέλω να είμαι νικητής και ας φύγουμε αγκαλιασμένοι μετά».

To Top