Βελλίδης: «Δεν απειλήθηκα, πλασματικό το… 3-1»

Ο Μάρκος Βελλίδης πέρασε ένα από τα πιο… ξεκούραστα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Άρη μίλησε για την νίκη, τον ίδιο και την συνέχεια.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο και αυτό το είδαν όλοι. Εμείς παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα σε μια ομάδα που έπαιζε ως τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».
Για το αν έχει ρόλο και ο Τσιώλης στην παρουσία του Άρη: «Μια ομάδα δε χτίζεται σε μια και δύο εβδομάδες. Ρόλο έχει και ο προηγούμενος προπονητής, ο κ. Τσιώλης, που παρότι δεν ήρθαν αποτελέσματα είχε κάνει καλή δουλειά. Δε μπορούμε να μειώσουμε όμως και τη δουλειά που κάνει ο νέος μας προπονητής, είδε κάποια λάθη και μας τα επισήμανε, δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε. Αυτοί που έχουν αδικήσει τον εαυτό τους ως τώρα, είμαστε εμείς».
Για τα χαρακτηριστικά του Πρόμπιερζ: «Του αρέσει πάρα πολύ η σκληρή δουλειά και ο συγκεκριμένος προπονητής έχει καταφέρει αυτό που είναι σημαντικό για τον κάθε προπονητή, το να παίρνει δηλαδή το καλύτερο δυνατό από τον κάθε ποδοσφαιριστή».
Για το τι δεν πήγε καλά επί Τσιώλη: «Αν δούμε μεμονωμένα τα παιχνίδια που δώσαμε με τον κ. Τσιώλη, είναι πως δημιουργούσαμε πρώτοι την ευκαιρία για γκολ, δεν το πετυχαίναμε και όταν το δεχόμασταν είχαμε μεγάλο πρόβλημα να επανέλθουμε και να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι».
Για το γεγονός ότι ο Άρης «ξεμπούκωσε» επιθετικά: «Χθες το σκορ ήταν πλασματικό κατά τη γνώμη μου. Με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το ημίχρονο».
Για την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Άρη: «Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική χθες, όμως η θέση των χαφ στο κέντρο είναι το πιο σημαντικό σημείο για την λειτουργία της ομάδας. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στον Παναθηναϊκό, όπως κάναμε κάθε βδομάδα, και καταφέραμε να κάνουμε σωστά αυτό που έπρεπε».
Για τη δική του απόδοση: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν απειλήθηκα καθόλου, παρότι παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που σκοράρει καλύτερα από όλες τις ομάδες. Όμως όλοι οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και δεν είχα δύσκολο έργο».
Για το αν ανησύχησε στην ισοφάριση του Παναθηναϊκού: «Επειδή δεν έχουμε πάει καλά, μπορώ να πω πως υπήρξε μια ανησυχία όμως στη συνέχεια με την πορεία του παιχνιδιού πίστευα πως θα πάρουμε τη νίκη ότι και να γίνει».
Για το τι σημαίνει η νίκη για τον Άρη: «Η νίκη δεν είναι τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη και στο επόμενο παιχνίδι, ο Άρης έχει ένα ρόστερ που δεν αντιστοιχεί στη βαθμολογική του θέση και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες την πορεία μας για να πετύχουμε το στόχο μας».
Για την μορφή του πρωταθλήματος ως τώρα: «Το πρωτάθλημα έχει ανατροπές, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Το πρωτάθλημα είναι καλό καθώς βλέπουμε πως όλες οι ομάδες ακόμα κι αυτές που μπήκαν αργότερα καταφέρνουν να πάρουν βαθμούς και αυτό είναι θετικό για το ελληνικό πρωτάθλημα».
Για το ξεκίνημα της καριέρας του στον Παναθηναϊκό: «Εκεί έμαθα τη θέση του τερματοφύλακα, με δάσκαλο τον κ. Οικονομόπουλο. Με τους περισσότερους ήμασταν μαζί. Με Τζόρβα, Κοτσόλη, Χαλκιά, Νικοπολίδη, Γκαλίνοβιτς, Έμπεντε. Απλά ήμουν πιο νεαρός και ανέβαινα μερικές φορές να κάνω προπονήσεις με την πρώτη ομάδα».

To Top