Βελλίδης: “Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου! Έτοιμος για το όνειρο”

Δεν έκρυβε την χαρά του ο Μάρκος Βελλίδης. Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής όταν έγινε γνωστή η πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών, το τηλέφωνο του χτυπούσε συνεχώς… Δεχόταν συγχαρήτηρια και μπράβο. Αυτός προτίμησε για μια ακόμη φορά να κρατήσει χαμηλά την μπάλα…

Το τραγούδι που ακούει όποιος κάνει κλήση στο κινητό του Βελλίδη είναι το “Ψεύτικα είναι τα λόγια σου”… Μόνο που αυτή τη φορά το προσκλητήριο από τον Σάντος δεν ήταν ψεύτικο. Ο Βελλίδης δήλωσε πανευτυχής για την κλήση του στην Εθνική ομάδα ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νορβηγία στο Όσλο (15/08).

Ο τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εθνικής ομάδας προκειμένου να καθιερωθεί με τη φανέλα της «γαλανόλευκης».

«Είμαι πραγματικά πανευτυχής. Όλες οι προσπάθειές μου τον τελευταίο καιρό δικαιώθηκαν και το μεγαλύτερό μου όνειρο, αυτό της συμμετοχής μου στην Εθνική Ομάδα, πραγματοποιήθηκε” δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, λόγια που επαναλάμβανε και σε όσους τον έπαιρναν χθες στο τηλέφωνο.

Ο Βελλίδης, ο οποίος ανταμείβεται για την περσινή εξαιρετική παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Άρη υπογράμμισε ότι: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος που με επέλεξε για αυτό το ματς. Στόχος μου είναι να αντεπεξέλθω στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας και να μπορέσω να προσφέρω σ’ αυτή τα μέγιστα».

Μάρκο, σου το ευχόμαστε!

To Top