“Βελλίδης, Διούδης από τα καλύτερα δίδυμα”

Για τον Άρη, την Εθνική ομάδα, αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, μίλησε, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Φάνης Κατεργιαννάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε: «Δεν πηγαίνω γήπεδο, κάνω «αποτοξίνωση»! Παρακολουθώ τους αγώνες από την τηλεόραση. Βέβαια, το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να το παρακολουθήσεις βέβαια, γιατί «ξενερώνεις» από τα αποκαΐδια που έχουν αφήσει μερικές διοικήσεις. Η μόνη ελπίδα πλέον είναι τα νέα παιδιά».

Για την ομάδα που αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, τον Άρη, ανέφερε: «Καμένη γη υπάρχει και στον Άρη. Αλλά βλέπω τα πιτσιρικάκια και πιστεύω ότι θα προωθηθούν, θα πάνε καλά. Θέλουμε Ελληνάκια. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, έφερναν λατίνους και άλλους ξένους και οι νεαροί Έλληνες δεν έπερναν ευκαιρίες».

Σχολιάζοντας την παραγωγή τερματοφυλάκων τον Άρη: «Βοηθά και ο κόσμος από πίσω, μάλλον για αυτό ο Άρης βγάζει καλούς τερματοφύλακες. Διούδης και Βαλλίδης είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων στην Ελλάδα».

Ενώ για την φετινή πορεία των “κίτρινων”:«Για τον Άρη είμαι αισιόδοξος. Εγώ βλέπω μέσα στο γήπεδο τι γίνεται και νομίζω ότι θα πάει καλά. Όλα αυτά τα νέα παιδιά χρειάζονται παιχνίδια, για να καταφέρουν να ξεχωρίσουν».

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ, αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδος: «Μία ομάδα για να πηγαίνει καλά, πρέπει να έχει και καλό κλίμα και αυτά τα παδιά τα έχουν καταφέρει. Η Εθνική έχει προσωπικότητα, είμαστε ψιλά στην παγκόσμια κατάταξη αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Παλαιότερα έπρεπε να παίζεις σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να παίξεις στην Εθνική, αλλά αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια που είναι ευχάριστο. Βέβαια, έπαιζε ρόλο να παίζουν και οι ομάδες στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε εν μέρει δικαιλογείται να ήταν έτσι τα πράγματα
Ο Σάντος είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από τα παιδιά».

Τέλος, είπε και μία ιστορία για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Ότο Ρεχάγκελ: «Θυμάμαι ότι ο Ρεχάγκελ μας είχε πει πως είχε αγοράσει μία Πόρσε, την πρόσεχε πολύ και για πλάκα ένας παίκτης του ζήτησε να δανειστεί την Πόρσε, του την έδωσε με πολλή χαρά. Έτσι είναι και η Γαλλία μας έλεγε, τα έχουν πάρει όλα και θα μπουν στο γήπεδο υπερόπτες. Έτσι και έγινε

To Top