Βελλίδης τέλος! “Εκλεισε ο κύκλος μου στον Άρη…”

Εδώ και αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι ο Μάρκος Βελλίδης δεν θα συνέχιζε στον Άρη. Η οριστική αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη και τα όσα εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον, απλά το… επικύρωσαν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βελλίδης, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από την Θεσσαλονίκη, αρχικά με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Πριν αναχωρήσει αποχαιρέτησε κάποιους καλούς φίλους, ενώ σε κάποιους έδωσε κάποια αναμνηστικά από την κιτρινόμαυρη θητεία του.

Όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον: «Ο κύκλος μου στον Άρη έκλεισε, μετά από τρία χρόνια. Αυτά που κρατώ είναι τα καλά και το ότι έπαιξα στον Αρη», καταγράφοντας το κλείσιμο του κιτρινόμαυρου κεφαλαίου.

Το συμβόλαιο του με τον Άρη ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου. Ο μοναδικός λόγος που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους κίτρινους είναι ο τρόπος εξόφλησης των δεδουλευμένων του. Ήδη μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τον πρώτο λόγο έχει ο Ατρόμητος, εκεί όπου εφόσον κλείσει θα συναντήσει τον “κολλητό” του Νίκο Λαζαρίδη, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ξάνθη.

To Top