Βελλίδης: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε ότι είμαστε απλήρωτοι»

Την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά για τον Άρη, εξέφρασε ο Μάρκος Βελλίδης, ενώ τόνισε ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο ξεχνούν ότι είναι απλήρωτοι.

Aισιόδοξος για το μέλλον του Άρη είναι ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς πιστεύει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά για την ομάδα και δεν θα κινδυνεύσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βελλίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και την σπουδαιότητά της:

«Νομίζω πώς η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη. Καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς αν και ισοφαριστήκαμε από ένα λάθος που έκανα εγώ σε μία ασυνεννοησία με την άμυνα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, το βάρος είναι μεγάλο και είναι δύσκολο να διαχειριστούν νέα παιδιά το ότι έχουμε λίγους βαθμούς στο πρωτάθλημα».

Για το αν είναι καλύτερα να αγωνίζεται ο Άρης εκτός έδρας:

«Κάποιες φορές είναι καλύτερα εκτός έδρας γιατί πρέπει να παίζουμε πιο σφιχτά στην άμυνα και μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εμείς παιχνίδι. Ωστόσο, και μέσα στην έδρα μας μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα, καθώς έχουμε τον κόσμο μας που μας στηρίζει απόλυτα».

Για το τι πρέπει να γίνει στα παιχνίδια που ακολουθούν:

«Πρέπει να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τις νίκες, ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να κάνουμε όλα αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και δουλεύουμε στην προπόνηση και θα τα καταφέρουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζονται απλήρωτοι:

«Όλος ο κόσμος όταν δουλεύει και δεν πληρώνεται έχει προβλήματα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα και παίζουμε για την ομάδα. Η εβδομάδα, όμως, περνάει πολύ δύσκολα, καθώς έχουμε και εμείς υποχρεώσεις που μένουν πίσω όταν δεν πληρωνόμαστε».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος:

«Από την αρχή είχαμε καταλάβει ότι έτσι θα ήταν το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός απέχει πολύ από τις άλλες ομάδες και μία σοβαρή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ που δίκαια είναι ψηλά στην βαθμολογία. Αλλά η αλήθεια πώς θέλουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Για το αν θα είναι έκπληξη να μείνει εκτός πλέι οφ ο Παναθηναϊκός:

«Δεν θα είναι έκπληξη να μείνει εκτός πλέι οφ ο Παναθηναϊκός. Έχει πρόβλημα τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επίθεση και θα κάνει σε κανέναν εντύπωση αν συμβεί κάτι τέτοιο»

Για το ποιες ομάδες μπορεί να βάλει από κάτω στην βαθμολογία ο Άρης:

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι τέτοιο γιατί θα ήταν άδικο για τις άλλες ομάδες. Όλα θα πάνε καλά για εμάς, πιστεύω ότι θα βάλουμε αρκετές ομάδες απο κάτω μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

To Top