ΜΠΑΣΚΕΤ

Βελτίωση, νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο αναζητά ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα (PRESSARIS, 18:00)

Ο Άρης ξεκινάει σήμερα (18:00) τις εγχώριες υποχρεώσεις του με έναν δύσκολο νοκ άουτ αγώνα, στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι οφείλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Νίζνι Νόβγκοροντ και παρουσιάζοντας σαφώς καλύτερο πρόσωπο στην επίθεσή του.

Έχουν καταλάβει όλοι στον Άρη πως όποια προσπάθεια κι αν κάνουν αμυντικά, όσο κι αν περιορίσουν τον αντίπαλό τους, δεν γίνεται να διεκδικήσουν τη νίκη, αν δεν βρουν συνεργασίες, εύκολα καλάθια, εύστοχα σουτ, ευστοχία στις ελεύθερες βολές.

Είναι άδικο για τους παίκτες του Άρη να καταθέτουν τα πάντα στο μισό γήπεδο της άμυνάς τους – το δύσκολο κομμάτι – και να μην μπορούν να μετουσιώσουν αυτή τη προσπάθεια σε υπεροχή στην επίθεσή τους.

Εκεί θα είναι το “κλειδί” του σημερινού παιχνιδιού, στο κατά πόσο θα μπορέσει ο Άρης να μετατρέψει την ενέργεια στην άμυνα, σε επιθετικές λύσεις, για να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη – πρόκριση.

Ο Προμηθέας αποτέλεσε πέρσι την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Φέτος έχει φτιάξει ένα ρόστερ ακόμα μεγαλύτερο από το περσινό, εμπλουτισμένο με ελληνικό στοιχείο λόγω των προσθηκών των Μιχάλη Τσαϊρέλη, Λεωνίδα Κασελάκη και Δημήτρη Κατσίβελη.

Είναι παίκτες που ξέρουν πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και σε συνδυασμό με τους ποιοτικούς ξένους που επιλέχθηκαν φέτος συνθέτουν ένα σύνολο που έχει βάθος και πολλές λύσεις.

To Top