ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βελτίωση στην άμυνα και προσαρμογές στον Ραντούλιτσα οι δύο στόχοι του Άρη στον δεύτερο ημιτελικό

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για να μπορέσει να έχει τύχη ο Άρης στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό θα πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα την επίθεσή του και να βελτιώσει αισθητά την αμυντική λειτουργία του.

Ήταν εξαρχής δεδομένο ότι η περιφέρεια του Παναθηναϊκού θα προκαλέσει τα περισσότερα προβλήματα, όμως αυτό που έκανε χθες την διαφορά ήταν η παρουσία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σε ρόλο “οργανωτή” από την ρακέτα. Ο Σέρβος με τις 5 ασίστ και άλλες τόσες δημιουργίες ήταν αυτός που προκάλεσε ανισορροπία στην άμυνα του Άρη και τις δικές του επινοήσεις εκμεταλλεύτηκαν κυρίως οι Καλάθης, Γουίλιαμς και Παππάς.

Εκεί θα κάνει προσαρμογές ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Είναι αναγκαίο ο Άρης να ρίξει άμεσα την παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού, αν θέλει να διεκδικήσει το μπρέικ στον δεύτερο ημιτελικό, διαφορετικά θα έχει και πάλι πολλά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό ότι οι κίτρινοι δεν έπαιξαν την άμυνα που ξέρουν και μπορούν είναι το ότι έκαναν μόλις ένα κλέψιμο σε όλο το 40λεπτο, κάνοντας νέο αρνητικό ρεκόρ, καθώς είχαν τρία κλεψίματα με την Κηφισιά και τον Ολυμπιακό στους εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας.

To Top