Βελτιώθηκε η υγεία του Γκάνεα, ίσως πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Γκάνεα και ανεβάζει πιθανότητες για να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Οι τελευταίες εξετάσεις που πραγματοποίησε ο Ρουμάνος μπακ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μειώθηκαν οι τιμές της φλεγμονής που του προκάλεσε ο Covid-19 στην καρδιά, με συνέπεια να τεθεί εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι αβέβαιο το ποδοσφαιρικό του μέλλον ήταν θετικές.

Κι αυτό διότι αποδείχθηκε πως υπάρχει εντυπωσιακή βελτίωση στις τιμές της φλεγμονής του σοβαρού προβλήματος που είχε προκύψει, με συνέπεια να υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση να επανέλθει στην ενεργό δράση την επικείμενη σεζόν!

Επειδή πρόκειται για λεπτό ζήτημα που δεν επιτρέπει ενθουσιασμό και απαιτεί διαρκή παρακολούθηση μέσω εξειδικευμένων εξετάσεων, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν τον έλεγχο των τιμών τις δυο προσεχείς εβδομάδες έως ότου ανάψουν οριστικά το πράσινο φως της επανενεργοποίησής του.

To Top