ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφει ο βελτιωμένος και πολύ χρήσιμος πλέον Μπούρμπος…

Ανήκει το γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Άρη, που δέχθηκαν σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Και όχι άδικα…

Ο Χρήστος Μπούρμπος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου, στα 33 του ηρθε να βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους”, απογοητεύοντας στην αρχή της χρονιάς με τις εμφανίσεις του.

Αργός, με πολλά λάθη και χωρίς ανάσες για ανεβάσματα μετά τη μεσαία γραμμή, ο έμπειρος μπακ έμεινε γρήγορα στον πάγκο, κάνοντας άπαντες να πιστέψουν πως σύντομα θα τελείωνε νωρίς για τον ίδιο η παρουσία του τη φετινή σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, ομως, τείνει να διαψεύσει όσους πίστεψαν ότι δεν έχε τίποτα απολύτως να προσφέρει. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, είναι σταθερός, ενώ βοηθάει τα μέγιστα και στο επιθετικό κομμάτι.

Έχει φτάσει, με αυτή στο Αίγιο, τις δύο ασίστ, ενώ και αμυντικά όπου είναι ο τομέας του δείχνει μία σταθερότητα, ικανή να τον διατηρήσει στην βασικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου.

Στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν τιμωρημένος. Πλέον επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Νίκο Κωστένολγου να περιμένει ανάλογες εμφανίσεις από τον ίδιο.

To Top