ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βελώνης: “Έβγαλε αντίδραση στην Τούμπα! Με το πόδι στο γκάζι ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το νέο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο  Yellow Radio 92.8:

-Για την αυτοδιοίκηση:

Μου έγινε πρόταση αν μπορώ να προσφέρω για τα δρώμενα της Κατερίνης και συμφώνησα για να κάνω κάτι καλύτερο για την Κατερίνη.

-Για το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ:

Απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ είδα μία ομάδα που έψαχνε τη νίκη. Είχε το πάθος και την ενέργεια. Πάνω από όλα  είναι η ψυχή. ΜΕ εντυπωσίασε ο τρόπος των παιδιών. Πήγαν όλα καλά αν και μπορούσε καλύτερα με την εικόνα που είχε. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση πάθος και τρεξίματα.

-Για το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ που έρχεται:

Το Σάββατο είναι δύσκολο αλλά πρέπει να μπουν με γκάζι και αυτό το Σάββατο για να έχει ουσία ο βαθμός.

-Για τα προβλήματα:

Είναι μία ομάδα καινούρια και υπήρχαν αλλαγές προπονητών. Εχουν καταλάβει που βρίσκονται και τι πρέπει να γίνει

-Για τον Σάββα Παντελίδη:

Τον σέβομαι πολύ και είναι χρόνια στον χώρο. Μακάρι να δώσει πράγματα στην ομάδα. Να συμβάλει τα μέγιστα για να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί η ομάδα.

-Για τους ξένους προπονητές:

Το φαινόμενο το σύνδρομο το ελληνικό είναι ότι εκτιμάμε πιο πολύ τους ξένους. Οι φανέλες είναι διαφορετικές και πρέπει οι προπονητές να μπουν στον ρυθμό του κλαμπ.

-Για το αν θα κινδυνεύσει η έξοδος στην Ευρώπη:

Αν είναι επιτυχές το αποτέλεσμα θα κάνει βήματα για την έξοδο. Αν η απόδοση έχει σκαμπανεβάσματα θα είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν και ντέρμπι στην πορεία που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Μακάρι η εικόνα να είναι ακόμη καλύτερη όσο περνάει ο καιρός.

-Για τους παίκτες που ήρθαν τώρα:

Και ο Ρος και ο Σουηδός, Ο Σουηδός κόμπλαρε γιατί είδε την ατμόσφαιρα. Κράτησε την μπάλα σε δύσκολα σημεία και πήρε κάποια φάουλ. Μακάρι και τα παιδιά να πατήσουν γκάζι και να βγούμε στην Ευρώπη.

-Για την εικόνα που βλέπουμε στον Άρη:

Εγώ το περίμενα και το είχα πει και στην αρχή. Είναι δύσκολο. Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλο και πήρε τους βαθμούς. Μετά ήρθε μία πτώση της απόδοσης. Ήρθε καινούριος προπονητής και έτσι είναι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να προσαρμόζεται όσο πιο γρήγορα γίνεται.

-Για την δυσκολία να διαλέξει για κέντρο ο προπονητής:

Εννοείται και είναι δύσκολο. Θα ήθελα να υπάρχει ο προβληματισμός σε όλες τις θέσεις. Έτσι είναι σε αυτά τα κλαμπ. Ο προπονητής δεν θα αδικήσει κανέναν από τους τρεις. Πρέπει να δώσει χρόνο στο δίδυμο που του βγαίνει καλύτερα.

-Για τους επιθετικούς Γιουνές, Ντιγκινί:

Ο Ντιγκινι δείχνει ότι έχει ένα πάθος και μία ενέργεια. Παίρνει πολλά τρεξίματα και δεν κοιτάει μόνο να κάνει το γκολ. Ο Γιουνές δεν είχε σταθερή πορεία δεν θα τον κατηγορήσω ούτε θα τον αποθεώσω. Το σέντερ φορ πρέπει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Ο Διαμαντόπουλος έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Έδειξε πριν τον τραυματισμό ότι ήταν καλά. Δυστυχώς υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά.

-Για το μήνυμα στον κόσμο:

Ο κόσμος είναι συγκινητικός. Η ομάδα πέρασε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Να πάνε όλοι στο γήπεδο το Σάββατο, να ενισχύσουν την ομάδα και να είναι ο 12ος παίκτης.

To Top