ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βελώνης: “Ανεπίτρεπτα λάθη…”

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, Χρήστος Βελώνης μίλησε για την πορεία της ομάδας και το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την ήττα του Σαββάτου:

Είναι πολύ δύσκολο. Είχα πει ότι θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια γιατί ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να κάνε ι ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Το ματς στράβωσε.

-Για  το αν κολλάει το μυαλό του ποδοσφαιριστή:

Μπορεί να μην διάβασε τη φάση σωστά. Έχουμε πολλά παιχνίδια που κάναμε πολλά λάθη. Είναι βασικό να ξέρεις πως θα λειτουργήσεις στο παιχνίδι. Κάνουμε λάθη που δεν είναι για το επίπεδο ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Βλέπω ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Την μια αγωνιστική πάει μια χαρά και την άλλη είναι χάλια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

-Για τα λάθη και την πτώση της απόδοσης:

Πρέπει να δώσουν οι υπεύθυνοι περισσότερη σημασία. Είναι ανεπίτρεπτο να βλέπεις διαφορετική εικόνα στην ομάδα από Κυριακή σε Κυριακή. Αυτό που χρειάζεται σε μία ομάδα είναι αγωνιστική πειθαρχία, διάθεση και η θέληση να κερδίσεις το παιχνίδι.

-Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:

Το είχα πει από την αρχή να γίνεται η ομάδα όσο πιο δυνατή μπορεί. Είδαμε με την πάροδο του χρόνου ότι, ούτε σε αγωνιστικότητα ούτε σε βαθμό οι αντίπαλοι είχαν καλύτερη ομάδα.

-Για την αλλαγή προπονητή:

Θεωρώ ότι ήταν μια βιαστική κίνηση. Καλύτερα τα ξέρουν όσοι είναι από μέσα. Ο καινούριος προπονητής δουλεύει στον Άρη και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Δεν πρέπει να υπάρχουν τεράστιες διαφορές από παιχνίδι σε παιχνίδι.

-Για τα λάθη που επαναλαμβάνονται:

Είναι θέμα του προπονητή, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην γίνονται τα ίδια λάθη. Γίνονται τα ίδια λάθη από διαφορετικούς παίκτες σε διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό θα το δουν από μέσα να καταλάβουν τι έχει γίνει, να αντιδράσουν και να δουν τα παιχνίδια διαφορετικά. Βλέπω ένα φόβο και έναν δισταγμό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εγώ αυτό πιστεύω. Να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις και να δείξουν μια αντίδραση.

-Για τα παιχνίδια που έρχονται:

Είναι δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Η νίκη πρέπει να έρθει. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και οι νίκες δεν έρχονται από τη μία μέρα στην άλλη. Ίσως υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ. Χρειάζεται προσγείωση και ενότητα. Η ομάδα θα προχωρήσει είτε το θέλουμε είτε όχι. Το αντίδοτο είναι οι νίκες και οι επιτυχίες. Πρέπει να δεις τι στόχους έχεις θέσει. Πρέπει να γίνει και στην πράξη.

 

To Top