ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βελώνης: «Δε φτάνουν οι παραστάσεις, θέλει καρδούλα»

Την άποψη του ότι λείπει η καρδιά από κάποιους παίκτες του Άρη εξέφρασε ο Χρήστος Βελώνης. Ο πρώην παίκτης του Άρη τόνισε ότι δεν αποτελεί λύση η αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι παίζουν στον Άρη και πρέπει να βγάζουν ενέργεια, πάθος, το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο metropolis:

Για τον Άρη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η λύση δεν είναι να φύγει ο προπονητής. Σκοπός είναι να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Η ομάδα προσπαθεί, δεν είναι αδιάφορη αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι κάθε φορά που παίζει ο Άρης αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και να ενεργοποιηθούν για να πάρουν τα αποτελέσματα».

Για το εάν έφταιγε η αποβολή του Ντούνη που άλλαξαν τα πράγματα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Υπήρχε μια χαλαρότητα, μια φοβία, οι παίκτες παρακαλούσαν να γίνουν αλλαγή. Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν στον Άρη. Λείπει από κάποιους παίκτες η ενέργεια, το πάθος, το κάτι παραπάνω. Η ομάδα δέχεται πολύ εύκολα κάρτες, κάρτες που είναι φτηνές, είναι στιγμές αδυναμίας».

Για το εάν περίμενε να αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Άρης: «Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι η ομάδα θα είναι στην κορυφή και δε θα είχε προβλήματα. Τα πράγματα, όμως, είναι έτσι και θα πρέπει να προσγειωθούμε γιατί με μια απώλεια στις επόμενες αγωνιστικές θα έχουμε πρόβλημα. Να βγει η ομάδα και μετά να δούμε τι χρειάζεται και τι όχι».

Για το εάν είναι υπάρχουν ομάδες δυνατές όπως στη δική του εποχή: «Καμία σχέση. Εκτός από τον Απόλλωνα που βγάζει ποιότητα οι άλλες ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο που δεν μπορώ να το δω».

Τέλος, τόνισε ότι: «Δεν φτάνουν οι παραστάσεις μόνο. Εκεί θέλει καρδούλα. Όποιος την έχει μπαίνει και παίζει».

To Top