ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βελώνης στο PRESSARIS για “αλενατόρε”: “Έχει τον τρόπο να οδηγήσει τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ…”

Ο Χρήστος Βελώνης γνωρίζει όσο ελάχιστοι τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς συνυπήρξαν μαζί στην πρώτη θητεία του έμπειρου προπονητή στον Άρη, όταν και οδήγησαν μαζί τους “κιτρινόμαυρους” στην Α΄Εθνική.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξήγησε στο PRESSARIS το πόσο σημαντική ήταν η συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό:

“Θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική κίνηση. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών και γνωρίζει πως να διαχειριστεί άψογα τα αποδυτήρια. Θα μεταδώσει στους παίκτες το πάθος που χρειάζεται. Γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις αυτών των εγχειρημάτων, καθώς έχει εμπειρίες από τις μεγάλες κατηγορίες”.

Υπάρχει χρόνος για να “χτιστεί” μία ομάδα από τον Νίκο Αναστόπουλο, ικανή να κάνει… περίπατο στη Γ΄Εθνική;

“Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι χάθηκε πολύ χρόνος.Δεν νομίζω όμως ότι αυτό θα επηρεάσει τον Αναστόπουλο. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρει την χημεία εντός της ομάδας. Κι ας έχει μόνο λίγες εβδομάδες στη διάθεση του. Το έχει κάνει στο παρελθόν και πιστεύω ότι θα το κάνει και τώρα”.

Θα τον επηρεάσει το γεγονός ότι δεν γνωρίζει πολλούς παίκτες, ενώ δεν αποτέλεσαν επιλογή του;

“Όχι, δεν το πιστεύω. Είναι προπονητής… ειδικών αποστολών και τις έχει φέρει εις πέρας όλες. Οι μεταγραφές του Άρη είναι πολύ ποιοτικές. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με κανέναν παίκτη. Εχει τον τρόπο να τους κερδίζει με τη συμπεριφορά του, όλους και να παίρνει το 100%. Κι ας μην έιναι δικοί του παίκτες, πιστεύω θα το καταφέρει και όλα θα πάνε καλά”.

 

 

To Top