ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βενγκέρ: «Δεν θα με διώξουν οι διαμαρτυρίες των οπαδών»

Λίγες ώρες μετά τη νέα… πεντάρα από τη Μπάγερν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αρσένλ Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον απομακρύνουν από τον πάγκο της Άρσεναλ οι διαμαρτυρίες των οπαδών.

Οι «κανονιέρηδες» ταπεινώθηκαν από τους Βαυαρούς και στο δεύτερο παιχνίδι, δεν κατάφεραν για άλλη μια σεζόν να προκριθούν στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο κόσμος «βράζει» και ζητά την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού μετά από είκοσι χρόνια στον πάγκο της ομάδας, αλλά ο ίδιος παραμένει… απτόητος!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λάβει απόφαση να αποχωρήσει από την τενχική ηγεσία της Άρσεναλ στο τέλος της φετινής σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, και τόνισε ότι στο μυαλό του έχει μόνο το επόμενο παιχνίδι.

«Η απόφαση μου είναι ότι πρέπει να ασχοληθώ με τον επόμενο αγώνα και πως θα ανταποκριθούμε σε αυτόν. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Οι αγώνες είναι το παρόν. Λέγονται πολλά, αλλά έχουμε μια δεμένη και αποφασισμένη ομάδα.

Προφανώς όταν τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, υπάρχουν διαφωνίες. Μπορούμε, όμως, να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και γι’ αυτό δεν ανησυχώ. Θα κριθώ από τον σύλλογο και δεν θα με απομακρύνουν από τη θέση μου οι διαμαρτυρίες των οπαδών» ήταν τα λόγια του προπονητή της Άρσεναλ.

To Top