Βενγκέρ: “Θα μου λείψετε”

Άκρως συγκινητική και γεμάτη συναισθήματα ήταν η αποχαιρετηστήρια ομιλία του Αρσέν Βενγκέρ προς τον κόσμο και τους παίκτες της Άρσεναλ, στην τελευταία παρουσία του σε εντός έδρας παιχνίδι των «κανονιέρηδων».

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αλσατός τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιούν το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι (5-0) και όταν ήρθε η ώρα για το «αντίο» του ράγισαν καρδιές στο Emirates: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ στον φίλο μου, τον Άλεξ Φέργκιουσον να γίνει γρήγορα καλά», τόνισε και συνέχισε προς τους οπαδούς της Άρσεναλ…

«Σας ευχαριστώ όλους που με δεχθήκατε τόσα πολλά χρόνια, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά πάνω από όλα θέλω να ξέρετε ότι είμαι σαν εσάς, ένας οπαδός της Άρσεναλ», τόνισε μεταξύ άλλων και κατέληξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σε αυτήν την ομάδα που έχει κάνει αυτό το μέρος τόσο ξεχωριστό, θέλω να υποστηρίζετε τους ανθρώπους που αφήνω πίσω μου. Οι παίκτες έχουν μια εξαιρετική ποιότητα. Υποστηρίξτε την ομάδα την επόμενη σεζόν, ακόμη πιο πολύ, πραγματικά το αξίζουν. Θα ήθελα να κλείσω με μια απλή λέξη… Θα μου λείψετε. Ευχαριστώ τους πάντες, είστε ένα ξεχωριστό μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ» .

 

To Top